Начало Местна власт Ремонт превръща градската баня в Стрелча в нов балнеоложки комплекс?

Ремонт превръща градската баня в Стрелча в нов балнеоложки комплекс?

СПОДЕЛИ

Община Стрелча стартира изпълнението на още един от възловите обекти – „Ремонт на градска минерална баня гр. Стрелча и изграждане на мултифункционален балнеоложки комплекс“. Това съобщи зам.-кметът на средногорската община Стойно Чачов.

Стойността на проекта е 860000.00 лв. Средствата са осигурени с постановление № 315 от 19.12.2018г. на Министерски съвет. Дейностите, заложени в проекта, ще включват: изграждане на изцяло нови басейни за „ мъже „ и „ жени“; изграждане на нови седалки за сядане и нови корита за къпане в къпалните; монтаж на нови водоустойчиви и удароустойчиви преградни стени на душовете; изграждане на ново помпено помещение; изграждане на изцяло нови три помещения с вани; подмяна на преградите в съблекалните с нови и поставяне на кушетки и шкафове за дрехи.

Ще бъде подменена съществуващата стара дограма, ще се прави топлинно изолиране на външни стени,топлинно изолиране на покрив и цялостна подмяна на канализационните тръби в двата басейна и къпалните, изграждане на вентилация в помещенията – съблекалня и къпални.

Източник: Монитор