Начало Общество Ремонти текат по няколко пътни отсечки в Пазарджишко

Ремонти текат по няколко пътни отсечки в Пазарджишко

СПОДЕЛИ

За няколко участъка от републикански пътища в Пазарджишко са въведени ограничения в движението заради ремонти или тежки повреди по платната, съобщават от Агенция „Пътна Инфраструктура“.

Най-натовареното от тях е околовръстното шосе „Стоян Ангелов“ в областния град, където се прави пълно обновяване на настилката и полагане на нов магистрален водопровод.

До края на работния ден днес се очаква да приключат ремонтите по пътищата Батак-Картела от 165 до 175 км,Оборище-Панагюрище от 46 до 50 км и Златица-Панагюрски колонии от 59 до 66 км, където се правят частични ремонти на асфалта, запълване на цепнатини и почистване на земни окопи. Участъците са сигнализирани с пътни знаци, а преминаването става само в една лента.

Движението по пътя Панагюрски колонии-Панагюрище от км 75+475 до км 75+525 да става с повишено внимание – има пропадане на част от банкета, предупреждават от агенцията.

В момента се работи са в отсечката от бул. „Георги Бенковски“ до ул. „Осми март“. Строителните дейности ще се извършват поетапно в лявото или дясното платно, като междувременно преминаването е организирано в двете посоки в другото. Срокът за приключване е 31 юли.

вижението по АМ „Тракия“ от км 55+627 до км 60+000 посока София е в една лента поради частични ремонти на асфалтовата настилка. Ограничено е движението в активната лента.

Преминаването е в изпреварващата и е сигнализирано с пътни знаци. Очаква се дейностите да кприключат до края на работния ден днес. Забранено е движението на автомобили над 10 тона по моста в село Бошуля на изхода към град Ветрен, който е силно разрушен. Обходният маршрут е през село Звъничево-Септемврийски ханчета-град Септември-село Бошуля.