Начало Култура Ресторант-градина „Бонжур” празнува десети рожден ден с нов интериор (ВИДЕО)

Ресторант-градина „Бонжур” празнува десети рожден ден с нов интериор (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Ресторант-градина „Бонжур” в Панагюрище посреща своите гости с нова визия. Добре приготвени специалитети, поднесени в обстановка на изящество и стил – на това могат да се насладят посетителите на заведението

 

По повод 10-годишнината си ресторант-градина „Бонжур” отвори врати с напълно обновен интериор. Официалното откриване се състоя на 22 януари, а събитието уважиха много гости, сред които представители на Сдружението на предприемачите, кметът на община Панагюрище Никола Белишки и общинският съветник Станимир Велчев.

Собственикът на „Бонжур” Дoбрин Дачкинов приветства гостите, като сподели, че тези 10 години са минали като миг, но в същото време са били свързани с много усилия и работа, а резултатите са налице.

„Направихме нашето заведение по-уютно за всички вас, които сте решили да ни посетите. За вас, нашите гости, работихме много по-интериора и по менюто, за да задоволим изискванията на всички вкусове и да създадем една приятна атмосфера за нашия град”, сподели г-н Дачкинов.

Новата визия на ресторанта включва преустройство на вътрешната зала. Сменено е осветлението, което позволява по-голям фокус върху менюто и посетителите. Носещата стена, която разделя двете зали в помещението, включва огледало, което увеличава широтата на ресторанта, а в центъра е рисунка на слънчоглед, с автор художника Нистор Хаинов.

Естествените материали, които са използвани при обновяването на залата, заедно с топлината на живия огън от камината, я правят  изключително комфортно, топло и уютно кътче.

В съчетание с качествено питие и вкусните специалитети на заведението, тя е подходящо място за почивка, за уединена вечеря с приятели след натоварения работен ден, или за специална празнична вечер.

Добре подбраното меню и приятната музика допълват картината на уют и топлина. Заложено е на традиционната българска кухня, с изключително богато меню, което включва и уникални специалитети.

Ресторант-градина „Бонжур” подарява на своите гости атмосферата, от която се нуждаят за своя празник или приятелска среща. С изискания си дизайн и уютна обстановка заведението е подходящо, както за романтични вечери, семейни празници и вечеря с приятели, така и за големи празненства. Няма да сбъркате в преценката си, ако изберете ресторант „Бонжур“ и за тиймбилдинг и делови срещи.

ЗА РЕЗЕРВАЦИИ: 0896187232 

СНИМКИ ОТ ОТКРИВАНЕТО