Начало Общество Родителите на изчезналата Делка мислят, че детето им е отвлечено

Родителите на изчезналата Делка мислят, че детето им е отвлечено

СПОДЕЛИ

Родителите на изчезналата Делка от Панагюрище не вярват, че детенцето им е загубило живота си във водите на река Луда Яна. Припомняме, че на 8 юли по обяд беше открита удавена 8-годишната и сестричка Зоя, но шестгодишното момиченце изчезна безследно. В продължение на 10 дни то бе издирвано от полиция, пожарна, доброволци, но не бе открита и следа. Според бащата следите се губят, защото е отвлечена, а полицията не прави необходимото, за да я открие, коментира самият той пред пазарджишката telemedia.bg.

В интервю за медията 39-годишният Владо Ангелов споделя, че научил, че е загубил осемгодишната си дъщеричка Зоя в Англия, където работи. По най-бързия начин след това той се връща в Панагюрище и започва да търси другото си момиченце. От шестгодишната Делка няма следа повече от три седмици. До момента семейството не е получило и никаква помощ от община Панагюрище.

Моите деца никога не са си играли в реката и не вярвам , че са отишли сами там, твърди бащата на Зоя и Делка. И той и майка и Йорданка смятат, че шестогодишното им момиченце е отвлечено. Всеки ден бащата на Делка продължава да обикаля около реката и да очаква своето момиченце.