Начало Общество Родителите на малката Ема: Истината е, че не вярвахме колко добри хора...

Родителите на малката Ема: Истината е, че не вярвахме колко добри хора има!

СПОДЕЛИ

С трогателен пост във фейсбук родителите на малкото слънчице Ема – Ивелина Феркова и футболистът във ФК “Оборище“ Стенислав Георгиев –Дзенгата благодариха за подкрепата, която са получили за времето от старта на кампанията до сега. Припомняме, че в края на април ФК „Оборище“ пръв инициира кампания за събиране на средства за лечението на Ема, която е с парализирана дясна ръчичка вследствие на раждането. Днес, малко повече от месец по-късно, родителите на момиченцето са обнадеждени и безкрайно благодарни:

„Истината е, че не вярвахме колко добри хора има…
Доказахте ни, Хора! Накарахте ни да повярваме, че можем да бъдем единни и да си помагаме!
БЛАГОДАРИМ!!!С вашата помощ вярваме, че ще се преборим! Вярваме, че нашето слънчице ще се оправи! Тя е един малък боец, към който животът е несправедлив!
С всеки изминал ден тя ни изненадва и виждаме дори и минимален напредък!
До момента събраната сума е: 42 494,33лв! За момента събрахме ДОСТАТЪЧНО средства, за да не лишим Ема от процедури! В момента Ема ходи на рехабилитация, физиотерапия, плуване и Боуен терапия. Благодарение на вас тя ще може да продължава както до сега и да добавим нови неща, които ще й помогнат. Парите ще бъдат използвани за тях и за предстоящите ни прегледи и изследвания в Турция!“

Дарителската сметка за лечението на детето е с номер : BG25UBBS80021093563840
Обединена Българска Банка – код UBBSBGSF
титуляр- Стенислав Мариянов Георгиев
основание – за лечение на Ема Стениславова Георгиева