Начало Култура Рок спектакъл пред Библиотеката (ВИДЕО)

Рок спектакъл пред Библиотеката (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

Една чудесна седмица, пълна с приключения и весели занимания, се изниза неусетно за малчуганите, които посещаваха Градската библиотека „Стоян Дринов”.

Кино, караоке, поход с книга и забавни игри, бяха само част от приятните занимания, които протекоха в пет поредни дни. Но тъй като всичко хубаво има своя край, какъв по – добър завършек на лятната седмица от един … музикален спектакъл „С китари пред Библиотеката“.

Последният ден от приключенията в библиотеката, 14 юли, сбъдна една от мечтите на хлапетата, да бъдат на една сцена с истински музиканти.

Специални гости на събитието бяха възпитаниците на преподавателя Стоил Атанасов от класа по Китара и барабани в Школата по изкуства към НЧ „Виделина“ – 1865”. Те изпълниха вечни хитови парчета за всички малки меломани.

Специална изненада в програмата беше и присъствието на едни от най – даровитите панагюрски изпълнителки – Нонка Маслева и Цветелина Шопова.

Потопени в чудния свят на музиката, малчуганите се забавляваха истински, танцуваха и лудуваха на воля, като заразяваха всички с положителния си заряд.

Инициативата „Лятна седмица в Библиотеката“ е традиционна и е част от Общинската програма за лятна работа за деца и ученици „Ваканция – вълнуваща, нетрадиционна и весела”.

СНИМКИ ТУК