Начало Общество Ротаракт клуб – Панагюрище дари коледни елхички на детски градини и социални...

Ротаракт клуб – Панагюрище дари коледни елхички на детски градини и социални институции

СПОДЕЛИ

По традиция и тази година панагюрският Ротаракт клуб не пропусна да сътвори поредната си благотворителна инициатива.

По случай предстоящите коледни и новогодишни празници, днес, 17 декември, младежите от Ротаракт клуб-Панагюрище подариха коледни дръвчета на ДГ „Пролет“, ДГ „Звънче“, ДГ „Райна Княгиня“, ДГ „Райна Княгиня“ – филиал, ДГ „Първи юни“ и ДГ „Брезичка“. Малчуганите посрещнаха коледните дръвчета с много радост и грейнали усмивки.

С пожелания за весели празници елхички получиха още Дневен център за деца и възрастни хора с увреждания „Дъга”, Дневен център за възрастни хора с увреждания „Св. Св. Козма и Дамян”, Център за настаняване от семеен тип за деца и младежи „Закрила” и Градска библиотека „Стоян Дринов“.

Ротаракт клуб – Панагюрище изказва специални благодарности към Държавно горско стопанство “Панагюрище” и в частност към Добрин Спасов и Петър Пенев, които се отзовават веднага, за да подпомогнат каузата. Благодарности и към Ротари клуб-Панагюрище, както и към Ротаракт клубовете от цялата страна, които са подкрепили благородната инициатива.

С тази проява Ротаракт клуб-Панагюрище пожелава на всички весели празници и година, изпълнена с много положителни емоции, повече добрина и успешни кампании, които да ни обединяват и вдъхновяват да бъдем хора за пример всеки ден!