Начало Общество Ротаракт клуб-Панагюрище взе участие в „Операция плюшено мече“

Ротаракт клуб-Панагюрище взе участие в „Операция плюшено мече“

СПОДЕЛИ

През периода 11-21.12.2018 година Rotaract Club Pazardzhik – Besapara и Rotaract Club Panagyurishte станаха част от най-мащабната Коледна кампания за сбъдване на детски мечти на деца и младежи в неравностойно положение в област Пазарджик.

Панагюрските младежи взеха участие като доброволци в „Операция плюшено мече”. Посещенията в институциите бяха изпълнени с много усмивки, приятни разговори, прегръдки и сбъднати желания.

Радваме се, че имахме възможност да станем част от кампанията и благодарим на всички доброволци и дарители, които направиха празника незабравим!„, споделиха от двата клуба.

„Операция плюшено мече“ се проведе за 11-та поредна година. Тя е създадена изцяло от доброволци, чиято цел е да дарят надежда за по-добри дни на децата, които биват отглеждани без родителска грижа.

Екипът на „Плюшено Мече“ публикува списъци с деца от домове от различни градове в страната и техните най-желани подаръци за Коледа в своята страница във Фейсбук. Срещу всяко име в списъка стои детето и онова, което иска или има най-голяма нужда, ако е болно. Отговорникът за съответната област одобрява коментара (заявката). След това обновява списъка, пишейки името на дарителя срещу това на съответното детенце. Един човек може да посочи, че ще изпрати необходимото и на повече от едно сираче.