Начало Общество Ротари клуб – Панагюрище отбеляза 15-годишен юбилей, осигури изследвания за диабет на...

Ротари клуб – Панагюрище отбеляза 15-годишен юбилей, осигури изследвания за диабет на над 1000 деца (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ

img_1251

На 26 ноември панагюрските ротарианци честваха своя 15-годишен юбилей. На тържествената вечер, състояла се в хотел „Каменград” присъстваха много гости, сред които и голяма част от президентите и членовете на клуба от самото му създаване до наши дни.

Бяха припомнени факти от учредяването на Ротари в Панагюрище, както и многобройните реализирани проекти и инициативи в полза на обществото.

С поздрав към панагюрската организация на Ротари се обърна кметът на общината Никола Белишки, който бе сред гостите, заедно със зам. кмета Галина Матанова и председателя на ОбС-Панагюрище Христо Калоянов. Сред гостите бяха още проф.д-р Никола Владов д.м.н., началник на Клиниката по чернодробно-панкреатична и трансплантационна хирургия във ВМА, и д-р Димитър Димитров, дистрикт гуверньор на Ротари България за 2016/2017 и председателя на СБП Боян Ангелов.

За доброто настроение по време на бала грижа имаха панагюрските славеи Виктория Манева, Габриела Шкодрева, Надежда Ковачева и Цветелина Шопова, която изпълни част от рок операта „Исус Христос суперзвезда”. В рамките на вечерта имаше много танци, музика, фокуси и настроение, точно както приляга на един рожден ден.

Тази година Ротари подкрепи националната кампания „Деца и диабет в училище. Да поговорим за диабета“. Средствата, които събраха по време на благотворителната вечер, ще бъдат за провеждането на изследвания за диабет на повече от 1000 деца от Панагюрище и Стрелча, с цел превенция на болестта. Ротари обмисля и реализирането на още няколко здравни проекта, които ще се осъществят с помощта на МБАЛ „Уни Хоспитал”.

img_1239 img_1235 img_1209 img_1205 img_1162 img_1160
img_1156

ВСИЧКИ СНИМКИ ТУК