Начало Без категория С демонстрация по джудо и пресконференция СК „Топалов“ ще представи резултатите от...

С демонстрация по джудо и пресконференция СК „Топалов“ ще представи резултатите от проекта “Тайната да излезеш начело е да започнеш”

СПОДЕЛИ

На 17 септември от 10:30 часа, в Градския парк на Панагюрище, СК „Топалов“ ще проведе демонстрация по джудо, при която ще бъдат показани основните техники от този вид спорт. След това, от 13:00 часа, в спортната зала „Арена Асарел“ ще се проведе състезание по джудо, в което ще участват деца от Панагюрище, Бъта, Пловдив, Пазарджик и др.

Инициативите поставят края на проекта  “Тайната да излезеш начело е да започнеш”, финансиран от ММС. А крайните резултати от него ще бъдат обявени на специална пресконференция на 18 септември.

Припомняме, че в края на юли беше обявен стартът на проект “Тайната да излезеш начело е да започнеш”. Проектът се финансира от ММС по национална програма за изпълнение на младежки деиности по чл.10А от закона за хазарта за 2017 година и бе насочен към активизирането на младите.

Проектът се реализира от СК “Топалов”, като предвидените дейности включваха участието на 16 младежи от региона и бяха насочени към активно младежко включване в областта на спорта и здравословния начин на живот.