Начало Култура С две творби на Пепа Машева ОУ „Проф. Марин Дринов“ участват в...

С две творби на Пепа Машева ОУ „Проф. Марин Дринов“ участват в конкурс на Кинофестивал 2019′

СПОДЕЛИ
restorant

ОУ „Проф. Марин Дринов“ се включи в конкурс за училищен плакат на тема „Ученето е навсякъде“, като изпрати две творби на художничката и учител по изобразително изкуство в училището – Пепа Машева.

Конкурсът се организира от Кинофестивал не-Възможното образование 2019′, а целта е, чрез изпратените творби, хората в училище да споделят своя опит и да имат възможност да надникнат в други места. Един плакат няма как да въведе обстойно в атмосферата на една учеща общност, но той може да подсети за практики и умения, с които да се създаде едно пълноценно учещо общество.

В конкурса участват 31 училища от 19 населени места, а изпратените творби са 77. Седемте плаката, събрали най-много гласове, ще бъдат изложени по време на Кинофестивал (не)възможното образование, който ще се проведе от 15 до 24 февруари във Федерация на научно-техническите съюзи, София. За валидни гласове ще се броят само тези, направени в албума с плакатите, който е в страницата на Кинофестивал (не)Възможното образование.

Училищата, чиито плакати са избрани за изложбата на Фестивала, ще получат двойна покана за посещение на всички филми от фестивалната програма. Двойната покана не е поименна и може да се ползва от различни хора.

Подкрепете ОУ „Проф. Марин Дринов“ и Пепа Машева, като гласувате за тях ТУК и ТУК