Начало Избори С двустранни ангажименти за бъдещо партньорство завърши срещата на Никола Белишки и...

С двустранни ангажименти за бъдещо партньорство завърши срещата на Никола Белишки и кандидати за съветници от ГЕРБ с Предприемачите

СПОДЕЛИ
С двустранно поети ангажименти за бъдещо партньорство завърши над тричасовата среща на кандидатът за кмет Никола Белишки и част от кандидатите за общински съветници от листата на ГЕРБ с членовете на Сдружение на предприемачите – Панагюрище.
На нея бяха представени приоритетите и част от акцентите на програмата за управление на общината за следващите четири години. Бяха заявени аргументирано намеренията за последователност в развитието на всички сфери, с амбициозни конкретни мерки и ясни ресурси, както и готовност за стартирането им непосредствено след изборния процес.
Темата за благоустрояване на кв. Драгулин изведе представител на сдружението. Таксите и опазване на изграденото от вандалски прояви и видеонаблюдението бяха сред заявените като важни от предприемачите. Обсъдена бе възможността за ранно въздействие сред подрастващите чрез възпитателни програми в търсене на алтернатива срещу ежедневното рушене на обществени места и не само.
В конструктивен диалог бяха очертани изводи и нови възможности за повишаване на ефективността на взаимодействието със сдружения бизнес.
Купуването и продаването на гласове са престъпления!