Начало Общество Събират кметовете и домоуправители за санирането

Събират кметовете и домоуправители за санирането

СПОДЕЛИ
20130802-NVVBZDTHABW-1375423158Екипът на министерство на регионалното развитие и благоустройството ще проведе информационна среща в Пазарджик във връзка с разясняване на указанията и критериите на  Националната програмата за енергийна ефективност на многофамилни жилищни сгради, съобщиха преди малко от областна администрация.
Областната администрация Пазарджик кани всички граждани,домоуправители и заинтересовани страни да вземат участие в информационната среща, която ще се проведе на 19.02.2015г. /четвъртък/ от 14.00ч. в голямата зала на Младежки дом Пазарджик.
На срещата ще бъдат представени одобрените методически указания по програмата, както и образците за кандидатстване. Поканени за участие са кметовете на всички общини от областта и домоуправители от допустими за финансиране по програмата сгради.
От общинска администрация още в петък обявиха, че могат да организират транспорт за граждани, които се интересуват от срещата. Как може да заявите участие, може да разберете тук: https://pia-news.com/obshtinata-organizira-transport-pazardzhik-za-saniraneto/.