Начало Спорт Съдийската комисия призна, че Вангелов е грешил

Съдийската комисия призна, че Вангелов е грешил

СПОДЕЛИ

img_0505В становище, изпратено до ръководството на ФК „Оборище“, съдийската комисия признава, че съдията на неделния мач с „Велбъжд“ е допускал грешки. Ето и пълния текст на становището:

С Т А Н О В И Щ Е

От Съдийска комисия при ЗС на БФС – София

Уважаеми Господа, На свое редовно заседание от 20.08.2014 г. СК при ЗС на БФС – София се запозна с жалбата ви, и предоставения от вас видеоматериал от срещата „Оборище”-„Велбъжд” за първенство на ЮЗ „В” АФГ, относно ръководството на главния съдия Вангел Вангелов. След последвалите дискусии и дебати, СК ВЗЕ СЛЕДНОТО РЕШЕНИЕ:

1. В цитираната от вас 68-ма минута на срещата е допусната грешка от страна на главния съдия, като състезателя с № 10 от Велбъжд не е санкциониран за извършеното от него деяние.

2. В 87-ма минута за ситуацията, която е цитирана в центъра на терена, комисията намира че не е допусната грешка от страна на главния съдия.

3. От разгледаните ситуации, посочени във вашата жалба СК счита, че действително има допуснати грешки от съдийско естество, но те не са повлияли на крайния резултат.

4. Въз основа на изгледания видеозапис, СК при ЗС на БФС-София „Обръща сериозно внимание” на главния съдия Вангел Вангелов за ръководената от него среща, неотговаряща за неговия ранг.

К О М И С И Я:

Любен Ангелов: ………………….

Кирил Манолов: ………………….

Любен Трайков: ………………….

Иван Алексиев: ..………………….

Кънчо Димитров