Начало Здраве Съдови хирурзи ще преглеждат безплатно от 28 до 31 май в „Уни...

Съдови хирурзи ще преглеждат безплатно от 28 до 31 май в „Уни Хоспитал“

СПОДЕЛИ
Болница

Безплатните профилактични прегледи от съдови хирурзи, които се извършват ежемесечно в МБАЛ „Уни Хоспитал“, през май ще се проведат от 28 до 31 май, включително. Консултациите ще са от 9.00 до 13.00 часа всеки ден.

Клиниката по съдова хирургия в болницата в Панагюрище, с началник доц. д-р Андриан Тонев, осигурява най-модерно диагностициране и лечение на всички артериални и венозни заболявания.

Специалистите от лечебното заведение припомнят, че през летните месеци оплакванията при венозни заболявания се изострят и затова навременната профилактика е от особено важно значение. Разширените вени не са само естетичен проблем. С напредване на заболяването, болката и дискомфортът стават ежедневие. Подценяването и пренебрегването на това заболяване може да доведе до редица сериозни усложнения и инвалидизация. Затова е необходимо своевременно и правилно лечение.

До края на 2019 година ще продължи инициативата на съдовите хирурзи от болницата в Панагюрище да бъдат провеждани профилактични прегледи през последната седмица от всеки месец, за което няма да е необходимо Направление.

Телефони за предварително записване на час: 0357 88 581, 0357 88 582