Начало Бизнес Сдружението на предприемачите в Панагюрище връчи традиционните си награди „Златен ритон“

Сдружението на предприемачите в Панагюрище връчи традиционните си награди „Златен ритон“

СПОДЕЛИ

Сдружението на предприемачите в Панагюрище връчи традиционните си награди „Златен ритон“ на най-успешните бизнесмени за 2017 година. Церемонията се състоя на 10 ноември в ресторант „Виктория“.
„Асарел-Медет“АД бе отличено в раздел „Инвестиции“ заради вложените през изминалата година средства за модернизация на производството и ново оборудване. Наградата получи заместник-председателят на Надзорния съвет на дружеството инж. Радко Шуманов. В раздел „Производство, търговия и услуги“ наградата отиде у „Димеханик“ЕООД с управител Стайо Варадинов, а за цялостен принос към община Панагюрище бе отличен началникът на Районното управление на полицията – главен инспектор Петко Шотлеков. „Най-добър предприемач за 2017“ е Веселина Ралчева – управител на фирма „ИНА“, а техническият секретар на сдружението Лушка Хъркова получи специалната награда от Управителния съвет на предприемачите в Панагюрище.
„Огнена хризантема“ с управител Иван Иванов получи диплом от изпълнителния председател на Българската стопанска камара Радосвет Радев за траен принос към културния, туристическия и развлекателен облик на гр. Панагюрище и за специалната роля на компанията в провеждането на традиционния Световен шампионат по фойерверки за купата на Панагюрище.