Начало Спорт Серия от победи за ДЮШ на „Оборище“ този уикенд

Серия от победи за ДЮШ на „Оборище“ този уикенд

111
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

oborishte-decaДетският тим на ФК „Оборище” гостува на ФК „Чико“ (Бяга), в мач от 20 кръг на ОФГ Пазарджик. Панагюрци разгромиха противника си с категоричното 2:12. В момента възпитаниците на треньора Пламен Славеев се намират на 4-тата позиция във временното класиране на първенството.

Следващата среща на децата на „Оборище“ ще бъде на 29 април от 10:30 часа. Тогава панагюрци ще посрещнат тимът на „Левски“ (Ракитово).

obor-mladshaМладшата „Оборище II” спечели служебно с 3:0 срещу „Юнак” (Ивайло), тъй като ивайловци се отказаха от участието си в областното футболно първенство на Пазарджик.

Въпреки че сезонът все още не е приключил, „Оборище II” вече си гарантира първото място сред юношите младша възраст на областното футболно първенство за подрастващи на Пазарджик. Това е голям успех за кклуба, тъй като тимът не се е класирал на почетната позиция от години насам.

starshaЮношите старша възраст „Оборище I” също записа категорична победа в 20-тия кръг на ОФГ Пазарджик. „Войводите“ размазаха тима на „Брацигово” с 9:0. Голмайстори на срещата бяха Георги Лисков с три гола, Георги Арбалиев – с два, Добромир Ерелийски, Ангел Узунов и Николай Кацарев с по един гол. Крайният резултат бе оформен от страхотно попадение от дузпа на Владислав Зубев, след пробив на Кирил Найденов. След днешната победа възпитаниците на Илия Новаков – младши си гарантираха второто място в крайното класиране на ОФГ Пазарджик за подрастващи.