Начало Здраве Сертифицираният специалист по системата Хюман дизайн Божидар Цендов идва тук на 7...

Сертифицираният специалист по системата Хюман дизайн Божидар Цендов идва тук на 7 юни

СПОДЕЛИ
bojidarСертифицираният специалист по системата Хюман дизайн Божидар Цендов ще изнесе лекция в Панагюрище на 7 юни, неделя, от 10 часа, в Психотворилница „Вътрешната стая“.  Таксата за участие е 15 лева.
Цендов е първият консултант по човешко развитие в България, споделя тоталния подход при анализа и личностното консултиране. Преди да се заеме с Хюман дизайн, има 15-годишен бизнес опит в страната и чужбина. 
 
Ето неговото определение за Хюман дизайн: „В превод означава дизайн на човека и е наука за истинската същност на човека и за начина, по който той може да взема правилните решения. От друга страна, е наука за диференциацията – как човек да живее, за да покаже на света уникалната си същност. Тази система ни показва как да излезем от ограничаващите представи и вярвания, за да използваме всички свои вътрешни заложби, които може да са съзнавани и несъзнавани, така че да постигнем личното си щастие. „
 Системата на Хюман Дизайн е наука за диференциацията. Наука, която ни показва, че всеки от нас има уникален дизайн и специфично предназначение, заради което е дошъл на този свят. Дизайнът ни дава Ръководство как в ежедневието си да живем в унисон с истинната ни природа и да разберем кои наистина сме. Помага ни да преживеем клетъчна трансформация и да разкрием красотата на това, което сме. Хюман Дизайн ви дава импулс да живеете в съответствие с истинската си природа и да знаете какво е правилно за вас и какво не. Дава разбирането какво ни измества от пътя ни, как околният свят ни обуслява и се осветява това, което наричаме ограничаващи вярвания.
 
Ако посетите лекцията на Цендов тази неделя, това ще ви помогне да разберете и излезете от объркванията в живота свързани със здравето, благосъстоянието, професията, личния живот, взаимоотношенията, работоспособността, щастието, любовта към себе си, самооценката и т.н. Ще знаете как да вземате правилните за вас решения, какви са силните ви страни и какво ви пречи да ги реализирате, какви са особеностите на начина, по който изживявате живота си и как върху това влияят темите ви на меланхолия, както и всичко необходимо, за да почнете да живеете практически своя житейски проект, своя личен експеримент. 
За въпроси и записвания – телефон 0889 867114 – Дарина Дечева