Начало Бизнес Шампиони пристигнаха на две колела в „Асарел“

Шампиони пристигнаха на две колела в „Асарел“

Гости на предприятието бяха състезатели и треньори от колоездачен клуб „DRAG“, които разгледаха двете фирмени експозиции.

СПОДЕЛИ
колоездачен клуб „DRAG“
С велосипеди пристигнаха днес 26 посетители на „Асарел-Медет“. Гости на предприятието бяха състезатели и треньори от колоездачен клуб „DRAG“, които разгледаха двете фирмени експозиции. Групата бе водена от бившия национален състезател Добри Деспотов, съотборник на легендата Ненчо Стайков от славните години на този спорт.
Тимът остана впечатлен от историята на дружеството и най-вече от политиката на „Асарел-Медет“ да подпомага развитието на спорта в региона. С вълнение те разгледаха машините ветерани в откритата експозиция и се снимаха за спомен с огромните багери и камиони. Преди посещението си в „Асарел-Медет“ гостите бяха на подготвителен лагер в Панагюрски колонии и споделиха, че са впечатлени от отличните условия и прекрасната природа в курортното селище.
Клуб „DRAG“ има петгодишна история, но въпреки това трупа авторитет и отличия. Само за миналата година състезателите са завоювали 127 медала и 18 държавни титли в различните възрастови групи. В клуба има над 50 състезатели от всички възрастови групи, които участва в състезания по пистово, шосейно и планинско колоездене.
След посещението част от тях поеха към столицата отново с велосипедите си. Те се надяват визитата в предприятието да им донесе късмет, защото утре две групи състезатели заминават за Румъния и Полша, където ще се включат в престижни турнири.
колоездачен клуб „DRAG“