Начало Местна власт Шотлеков: Няма полицейски чадър над никого

Шотлеков: Няма полицейски чадър над никого

СПОДЕЛИ
Общинският съвет

syd1Полицейски чадър няма над никого. Това заяви по време на заседание на общинския съвет тази вечер началникът на РУП- Панагюрище Петко Шотлеков. Той заяви, че служителите в управлението прилагат закона еднакво към всички участници в движението. Шотлеков каза, че същото важи и за бизнесмена Цветан Пъков, който на 14 април прегази шестгодишният Петьо Гевечанов на улица „Павел Хаджисимеонов“. Началникът обясни, че има прекратени производства срещу Пъков, но това се е случвало по волята на потърпевшия. Има глоби и административни наказания на Пъков, но той е плащам глобите си, каза още Шотлеков. Относно скоростта на движение при фаталния инцидент полицейският шеф обясни, че не може да разкрие подробности преди да е приключила техническата експертиза.

Шотлеков каза още, че полицията е реагирала на всички сигнали за незаконни гонки в района на общината и призова гражданите да подават сигнали.

Той бе изслушан днес по предложение на председателя на комисията по местно самоуправление, ред и законност Цветанка Богоева. Тя свика вчера по спешност комисията си и заедно с Шотлеков и зам.-кмета Георги Павлов бе решено днес да се предложат незабавни мерки за обезопасяване на критични точки в града. Според законовите изисквания днес шефът на РУП – Панагюрище съобщи  своите предложения пред общинските съветници. Сред тях са поставянето на знаци „Стоп“ на няколко кръстовища. Ще бъде забранено спирането и паркирането пред СОУ „Нешо Бончев“. Пред поликлиниката ще бъдат обозначени пет места за паркиране на линейки. Със завършването не проекта за водния цикъл ще се вземат и по-сериозни мерки, включително и поставяне на изкуствени неравности, предложи Шотлеков. Предложенията на полицията ще бъдат внесени на вниманието на кмета на общината.

6 КОМЕНТАРА

  1. РАЗБИРА СЕ,ЧЕ ИМА ШАПКА НАД ХОРАТА КАТО ПЪКОВ,ТЕЗИ НОВОИЗЛЮПЕНИ БОГАТАШЧЕТА С МНОГОТО ПАРИ.А ВИЕ ГОСПОДА ПОЛИЦАИ ЯДЕТЕ И ПИЕТЕ НА ЕДНА МАСА ЗАЕДНО С ТЯХ,ТОЛКОВА СТЕ ПРОДАЖНИ.КОРУПЦИЯТА ЕСКАЛИРА ДО N-ТА СТЕПЕН ВЪВ ВАШАТА ПРОФЕСИЯ И НИКОЙ НЕ МОЖЕ ДА МЕ УБЕДИ,ЧЕ НЕ ТАКА.ИМЕННО ЗАЩОТО СТЕ ЗАД ГЪРБА ИМ СИ ПОЗВОЛЯВАТ ДА БЕЗЧИНСТВАТ ПО УЛИЦИТЕ НА ДЪРЖАВАТА НИ,ИМАТ СЕ ЗА НЕДОСЕГАЕМИ ОТ ЗАКОНА И В КРАЙНА СМЕТКА ТОЧНО ТАКА СЕ ПОЛУЧАВА.
    ЖАЛКО ЗА ВСИЧКИ НЕВИННИ ЖЕРТВИ И ПОЧЕРНЕНИТЕ СЕМЕЙСТВА.
    ДАНО СЕ СЪБУДИ ТОЗИ СПЯЩ НАРОД И ДА БЪДЕМ ЕДИННИ В ПОСТИГАНЕТО НА ЦЕЛИТЕ СИ.
    ДАНО ИМА ВЪЗМЕЗДИЕ ЗА ВСИЧКИ УБИЙЦИ НА ПЪТЯ




    0



    1
  2. Трябваше ли да се случи за да се вземат мерки ?!
    Ако лъжите които бръщолеви бяха истина, сега господин бизнесмена нямаше да почерни целия град !
    Немое хората да виждат едно а ти да говориш съвсем друго.
    На толко тъп ли ви мяза народа. ?!




    0



    0
  3. Някой от господата „полицаи“ наясно ли е колко ужасно е движението по ул.Хаджи Димитър???Главна улица, по която същите боклуци карат с високи скоростти!!!И защо изкуствените неравности бяха премахнати???За да гледаме колко са велики местните тарикати ли???Отговорете г-н Шотлеков!!!Не е само тази улица!!!Трабва да се направят повдигнати пешеходни пътеки какти е в София и Пловдив например!Ще бъдат необходими няколко кубика асфалт само…кое е трудното г-н Шотлеков???Като сложиш няколко знака „СТОП“ и какво???Същите боклуци ще ги спазват ли???И твоите подчинени ще взимат мерки ли???ХахахахахСМЯХ сте всичките!!!НО наближава време разделно за всички ВИ!ЗАПОМНЕТЕ!ИДВА!




    0



    0
  4. като цяло ние в България нямаме полиция всички полицай се правят на мн важни и всички са подкупни какво то и да се каже ще бъде лъжа, ще ви дам пример както си карам колата срещу мен приближава полицейски автомобил които пресвятка със фарове и със маха със ръка на човек които сиг му е приятел според вас имали полиция в България според мен не и не всичко е ваши и наши .




    0



    0