Начало Развлечение Silentbet: Половин милион за спортни познавачи от Palms Bet

Silentbet: Половин милион за спортни познавачи от Palms Bet

СПОДЕЛИ

Футболните фенове трябва да бъдат в екстаз, защото календарът показва, че август няма да бъде просто месец за старт на родното първенство, а арена за излъчване на редица спортни събития, включително и на големите европейски турнири, където все още липсва победител. 

Не трябва да забравяме, че август е и месец на почивките и най-вероятно редица фенове ще се възползват от възможността да пренесат спортните емоции и по време на отпуската си. Почитателите на истинският адреналин ще останат очаровани с едно от най-добрите предложения сред футболните залози. 

Говорим за предоставената възможност в „Джакпот СУПЕР 15“. Тази игра търси истинските спортни анализатори, хората с шесто чувство за играта, а защо не и онези, които просто искат да проверят дали съдбата не е решила да ги изненада. Тази игра изисква от играчите да направят прогноза за най-добрите 15 футболни срещи, които ще се проведат през уикенда. Изборът е запазен за самия букмейкър и всеки има около 5 дена, за да помисли внимателно върху направения избор. 

Същият е лимитиран до трите най-популярни възможности – 1 Х 2. Всяка футболна среща има добавен час, следователно няма нужда от припомнянето и следенето на всички канали, графикът е вече подготвен. Спортният запалянко, който успее да направи 15 точни прогнози ще получи в сметката си сумата от 500 000 лева. С други думи, всеки може да се превърне в милионер, при това само за два уикенда и разбира се с много ясен поглед над играта. 

Букмейкърът осъзнава, че играчите, които са останали много близо и са се разминали с един мач ще бъдат достатъчно разочаровани и по тази причина са предвидени и утешителни награди. Играчите с 14 познати мача ще получат сумата от 10 000 лева, докато онези с 13 мача ще получат сумата от 2000 лева. Точно така, утешителните награди също са сериозни и ще донесат много повече от утеха. 

Спортните фенове със съмнения или дори желание да оставят всичко на случайността, могат да се възползват и от присъствието на „Щастливият бутон“, който може да направи цялата селекция вместо тях. Букмейкърът предлага и други интригуващи предложения, а с този промо код за palms bet ще могат да се възползват и от още по-добри условия. По-важното е, че всеки има време да направи избора си, но стартирали първата футболна среща, участието в това предложение приключва и се възобновява следващата седмица, когато играчите трябва да направят своята нова селекция. 

Спортната секция в онлайн платформата следи внимателно футболния свят и избира дербита от всички сериозни първенства в Европа. Можем да открием популярни и познати отбори от английското, немското и испанското първенство, но към тях ще открием сблъсъци от Словения и точно тук ще трябва да се обърне внимание на малко повече от направените експертни прогнози, да се разгледат всички възможности, както и външните фактори като моралът на отбора, представянето през последните няколко срещи, евентуалните контузии и още много други. 

Най-вероятно много скоро може да открием и присъствието на родни мачове, с които предизвикателството ще бъде напълно завършено. При всички положения можем да бъдем сигурни, че подобни игри не се срещат често, особено с такива награди. Следователно са необходими 15 точни прогнози до истинското спортно величие, а и нека не забравяме, че победителите тук ще се радват на нещо повече освен наградата – мнозина ще получат и много сериозен престиж, затвърждавайки ранга на футболен експерт.