Начало Спорт Силно българско участие в днешния състезателен ден на „ASAREL Bulgaria Open“

Силно българско участие в днешния състезателен ден на „ASAREL Bulgaria Open“

23
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

ASAREL-BULGARIA-OPEN-2016

Силно българско участие в днешния състезателен ден в основната схема на Международния турнир по тенис на маса „ASAREL Bulgaria Open“.

В индивидуалната надпревара при мъжете в 13:40 часа на маса 1 Петьо Кръстев ще премери сили срещу белгиеца Флорент Ламбиет. В същия час, но на маса 2 Стефан Тодоров ще се изправи срещу индиеца Хармеет Десаи. На 3-та маса Светозар Стоянов ще се срещне с французина Адриен Маттенет, а на 6-та маса българският състезател Денис Бекир ще играе срещу японеца Мизуки Оикава.

В 14:25 часа на маса 1 Станислав Голованов ще премери сили срещу румънския тенисист Кристиан Плетеа. На маса 2 един срещу друг ще се изправят българинът Радослав Камберов и китаеца Ченг-Тинг Лиао, а на 3-та маса Владимир Петков ще играе срещу Куентин Робинот.

В 15:10 часа на маса 1 Петко Габровски ще премери сили срещу французина Грегори Джиин. На 2-ра маса миналогодишният 1/4-финалист от турнира Кирил Попов ще се изправи срещу французина Ромаин Руиз. Шампионът на България за 2016 година Теодор Александров ще играе на 3-та маса срещу чеха Томас Конечни. Константин Вътов ще се срещне с французина Антони Хачард на маса 4.

В 15:55 българският тенисист Явор Белаков ще премери сили срещу японеца Таку Такакива. Срещата ще се проведе на маса 8.

При двойките Петьо Кръстев и Теодор Александров ще играят срещу японците Йото Кизукури и Кенджи Матсудаира в 12:20 часа на маса 1.

При мъжете до 21 години единственият българин, който успя да се класира за основната схема е Иво Йорданов. Днес той играе срещу белгиеца Флорент Ламбиет.

В индивидуалната надпревара при жените не успя да се класира нито една българска тенисистка. но два тима продължават играта си в двойките. Панагюрката Анелия Карова заедно с Елица Замфирова ще се изправят срещу румънките Ирина Киобано и Камелия Постоака в 11:40 часа на маса 1. В същия час, но на маса 3, сестрите Мария и Красимира Йовкови ще премерят сили с руските състезателки Валерия Шчербатикх и Мария Тайлакова.

Билети за турнира могат да бъдат закупени на касата в „Арена Асарел“ на цени от 5 лв. за възрастни и 3 лв. за ученици, като билетите ще важат за целия състезателен ден.