Начало Общество Силвана Байкова е тазгодишната носителка на наградата „Дух и Сила”

Силвана Байкова е тазгодишната носителка на наградата „Дух и Сила”

СПОДЕЛИ

Младата надежда на спортен клуб по кик бокс „Оптикс“ Силвана Байкова е тазгодишната носителка на наградата „Дух и Сила”, която ежегодно се връчва в памет на отишлият си твърде рано от нас талантлив спортист Кръстьо Тютюнджиев -младши.

Церемонията се състоя днес, пред зала „Арена Асарел“ и в началото всички си спомниха за слънчевия Кръстьо и неговите спортни постижения.

В определения срок са били подадени единадесет комплекта документи на кандидати за наградата “Дух и сила”: Андрей Терзийски – Клуб по кик бокс „Оптикс“, Карлос Димитров – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище, Лука Ралчев – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище, Мариела Стоилова – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище, Марин Раленеков – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище, Момчил Поптолев – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище, Николай Шишков – Шахматен клуб „Оборище“, Николай Такучев – Клуб по кик бокс „Оптикс“, Силвана Байкова – Клуб по кик бокс „Оптикс“, Таня Узунова – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище и Теодора Тропчева – Клуб по лека атлетика „Оборище“Панагюрище.

Георги Тютюнджиев обяви решението на Инициативния комитет носителят на наградата „Дух и Сила” за 2021 година да е Силвана Байкова от клуб по кик бокс „Оптикс“. Той й връчи приза, както и парична поощрителна награда в размер на 400лв и грамота. Награда получи и Здравко Еров, треньор на Силвана Байкова. Тя бе връчена от Кръстьо Тютюнджиев – старши, треньор за 20-ти век на Община Панагюрище.

За пореден път приятелите на Кръстьо Тютюнджиев пожелаха да се включат със свои награди. Те бяха връчени от Радослав Рангелов – инструктор по силови и кондиционни тренировки.

На финала водещата на церемонията Нора Кунчева припомни на всички думите на Кръстьо: Събуди се и бъди своята най-добра версия!