Начало Здраве Сити Клиник бе избрана за болница на 2016 година

Сити Клиник бе избрана за болница на 2016 година

СПОДЕЛИ
restorant

Сред конкурентите й бяха УМБАЛ „Св. Анна“ – София, Уни Хоспитал Панагюрище, Медика Албена и дентална верига ЕО Дент

mg-9827
Снимка Сити Клиник

Второто издание на годишните награди NATIONAL MEDICAL AWARDS 2016 възнагради хуманизма и отговорността на лекари, болници, клиники и екипи с доказани значими постижения в областта на медицината.

Сити Клиник стана болница на 2016 година, а доц. д-р Иво Петров бе удостоен с голямата награда за значими постижения и дългогодишна дейност в медицината, която се връчва на лекари-доайени.

Приоритет имаха онези кандидати, които участват в образователни и научни дейности, а също и тези, които имат признанието на обществени и клиентски организации, прилагат иновации за по-доброто обслужване на пациентите.

Министри, депутати и партньорите на Националните медицински награди 2016 – Български лекарски съюз, Национална пациентска организация, Националното сдружение на общопрактитуващите лекари и Български фармацевтичен съюз, връчиха престижните статуетки, както на светилата в родната медицина, така и на най-престижните болници.

Сити Клиник е модерно лечебно заведение на най-високо равнище не само в България, но и в целия регион. Болницата е създадена през 2012 година и в момента е най-модерната болница у нас, а инвеститор и председател на борда на директорите на веригата лечебни заведения „Сити Клиник“ е младият и проспериращ бизнесмен от Панагюрище Ангел Ангелов.

Сити Клиник е отличена с най-високия стандарт за качество и безопасност в областта на здравеопазването от Joint Commission International (JCI) и е единственото лечебно заведение у нас получило изключително престижната международна акредитация.