Начало Препоръчани СКТМ „Асарел-Медет“ се включи в откриването на спортната евроседмица

СКТМ „Асарел-Медет“ се включи в откриването на спортната евроседмица

СПОДЕЛИ
СКТМ

СКТМ „Асарел-Медет“ се включи в националното откриване на Европейската седмица на спорта под мотото #BeActiv 

СКТМ „Асарел-Медет“ се включи в националното откриване на Европейската седмица на спорта под мотото #BeActiv открий своя спорт и избери своя спортен клуб“. Събитието се състоя вчера в зала „Арена Армеец“ и бе открито от министъра на младежта и спорта Красен Кралев. Сред посланиците на физическата активност бяха легендите Йордан Йовчев, Йорданка Благоева, Любо Ганев, както и съвременните звезди Александра Начева, Тайбе Юсеин, „златните момичета“ от художествената гимнастика, както и националите по тенис на маса Мария Йовкова и Денислав Коджабашев.

Именно по покана на Денислав в София пристигнаха и състезателите на СКТМ Доника Данкова, Илия Воденичаров и Танчо Нейчев, водени от председателя на „Асарел България Оупън“ Асен Попниколов. Младите надежди имаха възможност не само да въведат други спортисти и ентусиасти в света на тениса на маса, но и самите да пробват други състезателни дисциплини.

Инициативата се провежда за пета поредна година има за цел да популяризира физическата активност и да запали спортната искра в гражданите на Европейския съюз.