Начало Любопитно Слънчево затъмнение наблюдаваме утре

Слънчево затъмнение наблюдаваме утре

СПОДЕЛИ

image

Второто Слънчево затъмнение за тази година ще наблюдаваме утре, 1 септември, от 12:04 ч. То ще е пръстеновидно, което значи, че лунният диск ще е по-малък от слънчевия и ще изглежда така, сякаш около Луната блести пръстен.

Пръстеновидните затъмнения са едни от най-красивите природни феномени. Да се надяваме, че красотата на това Слънчево затъмнение ще може да компенсира изпитанията, които то донася със себе си. Или с други думи, при това Слънчево затъмнение имаме красотата на нашите въжделения, проектирани в поставянето на ново начало, изпълнено с очаквания за тяхното постигане и множество изпитания и трудности по пътя на реализацията им.

Предстоящото Слънчевото затъмнение се случва в знака Дева, знакът, който следва празника на Лъва и който е натоварен със значенията за влизане в график за работа, изпълнение на служебни задължения, следване на нареждания, инструктажи, изисквания, знак, който подразбира подчинение, въплъщава идеята за служенето, постоянно съблюдаващ коефициента на полезното действие.