Начало Общество Слави Трифонов сравни Виктория с нешлифован диамант

Слави Трифонов сравни Виктория с нешлифован диамант

76
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

viktoria-maneva

Снощи в „Шоуто на Слави” в ефира на Би Ти Ви бе излъчено изпълнението на панагюрският музикален талант Виктория Манева като част от националната селекция за Детската Евровизия.

Пред журито Виктория представи песента на Кристина Агилера – Bound to You и предизвика противоречива оценка у Слави Трифонов. Той я похвали и я сравни с нешлифован диамант, но допълни, че има трудности и неточности.

“Пееш много вярно, въпреки, че на моменти имаш трудности между тоновете. На моменти правиш много фини и много хубави украшения, на моменти пееш много равно. Твърде си ми противоречива и не мога да разбера къде  е проблема, тъй като си много музикална.” – заяви г-н Трифонов и допълни – „Трябва да вървиш нагоре – с други хора и други музикални педагози.”

В  надпреварата за участие в Детската Евровизия са взели участие 120 момичета и момчета на възраст от 10 до 15 години. След националната селекция одобрените кандидати  ще се явят пред комисия, която трябва да определи финалистите в конкурса. Представител на БНТ ще участва в избора. В последния етап на кастинга финалистите ще представят по една песен на живо в „Шоуто на Слави”, победителят ще бъде определен само чрез интернет гласуване. Участникът, събрал най-голямо зрителско одобрение, ще бъде новият представител на България за Детската Евровизия 2015 година.

Тринадесетото издание на Детската Евровизия ще се проведе на 21 ноември в зала „Арена Армеец“ в София. България получи покана да организира песенния конкурс благодарение на триумфа на Крисия, Хасан и Ибрахим на конкурса в Малта през 2014 г. Надпреварата се организира от Европейския съвет за радио и телевизия (EBU).

Конкурсът ще бъде първото проведено в страната евровизионно събитие, организирано от БНТ.

Цялото изпълнение на Виктория може да видите ТУК.