Начало Общество След спецакция на МВР: 272 нарушения по пътя, опит за прокарване на...

След спецакция на МВР: 272 нарушения по пътя, опит за прокарване на фалшиви пари, иззети цигари без бандерол

СПОДЕЛИ
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Разкрити са 12 престъпления, сред които кражби и притежание на наркотици

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

На територията, обслужвана от ОДМВР-Пазарджик продължават проверките, разпоредени от Главния секретар на МВР.

В рамките на изминалите 48 часа, по време на специализираната полицейска операция, екипи от структурните звена на дирекцията са разкрили 12 престъпления: кражби – 2, притежание на наркотични вещества – 4, управление на МПС след употреба на наркотични вещества – 2, управление на МПС след употреба на алкохол – 3.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Установен е случай на опит да се прокарат неистински парични знаци в игрална зала, намираща се на територията на Пещера.

Проверени са общо 1821 лица и 824 МПС, инспектирани са 236 търговски, питейни, увеселителни заведения, хотели, къщи за гости.

За срок от 24 часа са задържани 19 човека. По Закона за движение по пътищата са констатирани 272 нарушения, за които са съставени актове и фишове. Служителите са проверили и 35 юридически лица, извършващи частна охранителна дейност. Две са установените нарушения по Закона за чужденците в Република България.

По време на полицейската акция са иззети 4400 грама тютюн, 120 къса цигари без бандерол, както и 15 кубически метра немаркирана иглолистна дървесина.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA