Начало Общество СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО! Краси Георгиев стартира 55-часовото бягане в Пловдив (ВИДЕО)

СЛЕДЕТЕ НА ЖИВО! Краси Георгиев стартира 55-часовото бягане в Пловдив (ВИДЕО)

СПОДЕЛИ
restorant

Предизвикателството „55 часа“ стартира в 10:00 часа вчера (28 септември).   Както е известно, ултрамаратонецът се изправя пред поредно предизвикателство – 55-часово бягане в Пловдив, което е с благотворителна цел – в помощ на децата с онкохематологични заболявания.

МОЖЕ ДА СЛЕДИТЕ БЯГАНЕТО НА ЖИВО – ТУК!

WNESS TV ИЗЛЪЧВА ДИРЕКТНО – ТУК

„Очакваме ви в Цар-Симеоновата градина в Пловдив! Общите километри, изминати от всички включили се в предизвикателството, ще бъдат регистрирани в Team Blue предизвикателството на една от банките, които ще ги монетизират и дарят за Сдружение „Деца с онкохематологични заболявания“. Елате да се движим заедно с Краси, за да помогнем децата, справили се с онкологични заболявания, да имат достъп до повече спортни мероприятия“, призоваха организаторите на голямото събитие.

Деца, преборили онкологични заболявания, дойдоха на старта на Гребната база и подкрепиха Краси Георгиев. „Той е невероятен човек, малко хора като него могат да приемат подобно предизвикателство“, споделиха развулнуваните малчугани.

Ултрамаратонецът вече помогна на малките герои с предишното си събитие „36 часа“, на което събра пари за 26 деца, преборили онкологични заболявания, които заминаха за „Игри за победители“ в Москва. Там българските представители спечелиха общо 27 медала.

„Предизвикателството „55 часа“ е надграждане на „36 часа“, което направих успешно през януари. Както и тогава, сега пак има благотворителна цел – събираме финансови средства за децата. Вече обаче искам да обърна по-сериозно внимание на мотивацията, на активността, на здравословния начин на живот. Искам да накарам хората да довеждат докрай личните си предизвикателства, да им покажа, че щом мога да тичам 55 часа, и те могат да се преборят с тяхното предизвикателство! Искам да покажа, че чрез активност и мотивация може да се постигне всичко“, каза Краси Георгиев преди старта.

„Краси е във форма и вярваме, че може да се справи. 55 часа са много, тежко ще бъде, но се надявам, че ако има проблем – ще се справим. Идеята му е да се движи повече през цялото време, за да мотивира хората“, коментира Димитрина Сивкова, която е физиотерапевт на ултрамаратонеца.