Начало Култура Списание 8 идва в Панагюрище!

Списание 8 идва в Панагюрище!

СПОДЕЛИ

Списание 8 заедно с Розмари Де Мео, доц. д-р Веселина Вачкова, Галя Герасимова, Йордан Камджалов, Валентин Илиев и Андрей Гривà ви кани на събитието „Списание 8 НА ЖИВО: За Майка България“ на 12 май 2024 г., от 10 ч., в залата на Народно читалище „Виделина – 1865“ в Панагюрище.

Oт списанието поясняват, че са избрали града ни за първа своя спирка, защото е знаков за свободата и възраждането на България. „За Майка България“ е името на събитието, защото за всички замесени в това начинания България е важна, милна и обична като истинска майка.

Можете да се присъедините, да разберете повече за Панагюрското златно съкровище, да узнаете значението на дванадесетте ключа Оренда, да разплетем заедно възлите, които ни пречат да живеем щастливо със собствената си орисия и още много!

Участници и теми:

  • доц. д-р Веселина Вачкова – „Загадките на Панагюрското златно съкровище“
  • Розмари Де Мео – „Орисията, волята и свободата“
  • Йордан Камджалов – „Свръхзаложбите на българите“
  • Галя Герасимова и Андрей Гривà – „България – духовна школа“
  • Валентин Илиев – „Дванадесетте ключа Оренда“

Скоро очаквайте и програмата по часове.
Билет на цена от 25 лв. може да закупите тук, както и на място преди началото на събитието.

По стар обичай всеки посетител на събитието ще може да си избере на място 4 броя от Списание 8 като подарък. А на щанда ще намерите книги, новите броеве на списанието, рекламни тениски и торбички и абонаментни картички.

Очакваме всички, които с гордост зоват себе си българи, и търсят съмишленици и вдъхновение, за да проправят пътя си заедно с будителите на днешното време.