Начало Общество Рецепта срещу грип с лимон, мед и чесън стана хит в мрежата

Рецепта срещу грип с лимон, мед и чесън стана хит в мрежата

СПОДЕЛИ

На фона на растящия брой на заболели от грип и масовата психоза, всявана ежедневно от национални, знайни и незнайни медии, в интернет се разпространява "бабина" рецепта, която активизира защитните сили на организма   в справянето му с различни болестни състояния, за освобождаване от токсини и шлаки. Съчетани са изключително мощни природни средства, каквито са лимонът, чесънът и медът.  Ето и самата рецепта:

Необходими съставки:

200 мл гореща вода
1/2 лимон – прясно изстискан
1-2 скилидки чесън – счукани в дървено или каменно саханче, така че да нямат контакт с метални съдове или ножове
1 с.л. мед

Начин на приготвяне:

Затоплете около 200 мл чиста вода и махнете съда, в който я притопляте от котлона в момента преди завирането й и изчакайте да се охлади до температура, която ще е подходяща за добавяне на останалите съставки, така че да не се унищожат полезните им вещества (т.е. около 47-50 градуса). Затоплянето на водата до момента преди завирането й е важно, тъй като тогава водата е с изключително висока енергия и след това лечебните й свойства започват да намаляват с момента на завирането. Водата придобира още по-голяма изцелителна сила, помага на клетките да се освободят от натрупани токсини и тези си свойства запазва дълго време.
Междувременно изстискайте сока на половин лимон, счукайте няколко скилидки чесън и ги изсипете в празна чаша, като добавите и 1 с.л. мед. След това ги залейте с малко количество от топлата вода, разбъркайте много добре, така че медът да се разтопи, и после допълнете чашата с още гореща вода.
Изпийте лечебната комбинация на малки глътки, докато е още топла. 

Необходимо е да се направи веднага преди приемане. Пие се сутрин, обед и вечер.