Начало Общество Сталоун рекламира България

Сталоун рекламира България

23
0
СПОДЕЛИ

Холивудската звезда Силвестър Сталоун направи невероятна реклама на България по време на представянето на екшъна си „Непобедимите 3″ на фестивал в Италия. Филмът бе сниман у нас, като неговата премиера е предвидена на Апенините за юли, пише „24 часа“.

staloun-staloun-ne-hodete-v-bylgariq-osven-ako-ne-iskate-da-si-izkarate-jestokoСталоун обяви страната ни като специална държава на фестивала в Иския и направи препоръка: „Фестивалът тази година ще бъде невероятен и много важен. Не че не е бил важен досега, но ще е важен заради България“. Той ще получи специална награда на тазгодишното му издание. „Не ходете в България, освен ако не искате да си прекарате жестоко и да се забавлявате. Имат голямо кино, потенциал, страхотни хора са. Там се правят страхотни филми. Не можете да си представите как ще ви изненада тази страна. Открих я благодарение на приятеля и продуцента Ави Лернер. Много съм им благодарен, че направихте там „Непобедимите“.

 Фестивалът „Иския Глобал“ се провежда от близо две десетилетия предимно за американски продукции. За първи път той ще мине под знака на една държава и тя ще бъде България.

Източник: novini.bg