Начало Спорт Стана ясна програмата на Asarel Bulgaria Open

Стана ясна програмата на Asarel Bulgaria Open

143
0
СПОДЕЛИ

Мария МАСЛЕВА

POPOV Kiril BUL_Asarel BG Open

Стана ясна програмата на международното открито първенство на България по тенис на маса Asarel Bulgaria Open, което ще се състои в Панагюрище от 24 до 28 август.

Състезанието ще се проведе в многофункционалнате спортна зала „Арена Асарел“, а организатор е Сдружение „Асарел България Оупън“ с председател Иван Александров.

Заявки за участие в турнира са подали 145 състезатели от 24 държави. Участниците ще бъдат с 55 повече в сравнение с миналогодишното издание на турнира, като 18 от тях са сред топ 100 на световната ранглиста.

За титлата при мъжете ще се състезават 83 участници, а при жените заявилите участие са 62. Българските състезатели са общо 35, като сред тях се открояват имената на Теодор Александров и Красимира Йовкова, шампиони на България по тенис на маса за 2016 г., както и Кирил Попов, сензационно достигнал до четвъртфиналите на миналогодишния турнир.

В състезанието ще се включат още състезатели от Япония, Република Корея, Тайланд, Германия, Франция, Швеция, Белгия, Австрия и други. Международните участници са близо два пъти повече в сравнение с миналата година.

ПЪЛНАТА ПРОГРАМА НА ТУРНИРА МОЖЕТЕ ДА НАМЕРИТЕ ТУК.