Начало Интервюта Старши-треньорът на Оборище Воин Войнов: Отборът вече има облик

Старши-треньорът на Оборище Воин Войнов: Отборът вече има облик

СПОДЕЛИ

Г-н Войнов, изминаха три кръга от началото на първенството. Доволен ли сте от представянето на Оборище до момента?

Да, мисля, че добре се представяме, при положение, че ние сме нов отбор с почти изцяло нов състав започнахме и е нормално когато има толкова много нови футболисти да не се получават на 100% нещата, но се надявам в бъдеще време да станат така, както искаме. Момчетата се стараят, на първо време беше важно да направим колектив, след това вече да влизаме в детайлите. Може да се каже, че отборът вече има облик, вижда се, че това, което тренираме, се опитваме и на мач да го правим. Макар че в последния мач с Беласица не ни се получаваха завършващите удари и затова така трудно победихме, но пък така като победиш, е още по-сладко!

Какви са очакванията ви за предстоящия утре в Своге мач?

Очакванията ми са да победим! Спортист – Своге са млад, перспективен отбор, със своите достойнства, но ние се готвихме вчера, продължаваме и сега, разговаряхме, така че – ние отиваме да победим.

Ясен ли е вече съставът в който утре ще отпътъвате за Своге?

Не, все още не е ясен и то по много причини, най-вече заради двата червени картона на основни играчи – на Ванчо Траянов и Георгиев,  а има и трима контузени. Така че ще изчакаме и днес да видим как ще се възстановят и утре ще се опитаме да излезем с най-доброто.

Как ще коментирате съдийстването в досега изиграните три мача?

Никога не съм го коментирал. Няма треньор сигурно, който да е напълно доволен. Съдиите и те са живи хора, понякога допускат грешки, за мен е важно да виждам, че не го правят умишлено. Надявам се в бъдеще да не се налага да я коментираме тая тема.

Благодаря Ви! Пожелавам успех!