Начало Общество Стартират публичните обсъждания на бюджета на община Панагюрище

Стартират публичните обсъждания на бюджета на община Панагюрище

СПОДЕЛИ

От  14 февруари стартираха публичните обсъждания на проекта за бюджет за 2013 година и отчет за изпълнението на бюджета за 2012 година на община Панагюрище. По предварително изготвен и оповестен график, обсъжданията по населени места са разпределени в три дни. На 14 февруари са обхванати селата Поибрене, Оборище, Баня и Бъта, на 15-ти – Попинци, Елшица и Левски, а на 18 февруари – село Панагюрски колоний и общинския център Панагюрище.

Отчетът за изпълнението на Бюджет`2012 и проектът за бюджет за 2013 година на общината бяха внесени от общинското ръководство в Обински съвет – Панагюрище на 6 февруари тази година. Същият ден бяха  публикувани всички материали и на интернет-сайта на Общината, така че жителите да могат да се запознаят подробно и в детайли и да вземат адекватно отношение по темата по време на публичните обсъждания.

Предложения и мнения по проекта за бюджета за 2013 година могат да постъпват в специално изложената за целта кутия в Центъра за услуги и информация на гражданите в сградата на Община Панагюрище, на e-mail: obstina@abv.bg и на факс: 0357 63068.