Начало Политика Стойно Чачов обяви кандидатурата си за предстоящите частични местни избори в Стрелча

Стойно Чачов обяви кандидатурата си за предстоящите частични местни избори в Стрелча

СПОДЕЛИ

Стойно Чачов официално обяви кандидатурата си за предстоящите частични местни избори в Стрелча. На страницата си във фейсбук той написа:

„Уважаеми жители на община Стрелча,
Искам лично да ви съобщя, че днес, 30 август 2020 г., заедно с г-н Атанас Шопов, председател на АБВ в Пазарджик/ за област Пазарджик, регистрирах своята кандидатура за кмет на Община Стрелча в частичните избори на 27 септември 2020 г.
За трети път се явявам на кметски избори в родния си град и го правя с висок дух и настроение. За мен е чест, че кандидатурата ми за пореден път е припозната от вас и авторитетните политици и общественици от Партия „Алтернатива за Българско Възраждане“.
Горд съм с родното си място и знам, че неговите жители заслужават уважение, отговорност и усилена работа за постигане на по-висок жизнен стандарт. Знам духовната сила на хората тук, знам и тяхната взискателност. Предстоят ни много разговори, надявам се да бъдете активни и да поставяте своите изисквания.
Сега, на старта на кампанията ще споделя своята човешка мечта – да направим Стрелча и общината още по-уютен дом за нас, близките ни и гостите ни.
Знам, че това е осъществимо. Защото ви познавам. Тук е родният ми дом, тук са родителите ми, тук е сърцето ми.
Бъдете здрави!
Стойно Чачов“

Снимка: фейсбук