Начало Общество Стойно Чачов официално закри днес програмата „Детско лято 2017 – Стрелча”

Стойно Чачов официално закри днес програмата „Детско лято 2017 – Стрелча”

СПОДЕЛИ
restorant

Кметът на община Стрелча Стойно Чачов официално закри днес програмата „Детско лято 2017 – Стрелча”, съобщи Общинска администрация.

Финалът на инициативата се състоя в Младежкия център в града. В рамките на провеждането на програмата, от 10 юли до 31 август, участниците имаха възможност да се включат в разнообразни дейности и инициативи, насочени към превенцията и противодействието на детското девиантно поведение.

В словото си, кметът изрази увереност, че творческите, познавателните, спортните и развлекателните занимания от програмата са били интересни и привлекателни за децата. Градоначалникът пожела на всички участници успешна нова учебна година и подчерта, че традицията за ваканционна работа ще продължи и занапред.

Закриването на „Детско лято 2017 – Стрелча” включваше фотоизложба и мултимедийна презентация на най-интересните и запомнящи се моменти от дейностите по програмата, организирана от Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни, Общинска администрация, със съдействието на НЧ „Просвещение 1871”, Исторически музей – Стрелча, НУ „Паисий Хилендарски” и СУ „Св. Св. Кирил и Методий”.