Начало Общество Стойно Чачов: В Стрелча започнаха да се случват неща, каквито стрелчани заслужават....

Стойно Чачов: В Стрелча започнаха да се случват неща, каквито стрелчани заслужават. Искам и в страната ни да започнат да се случват нещата, които българите заслужават

СПОДЕЛИ
кметът на Стрелча Стойно Чачов

stoino-chachov-kmet-strelcha

Аз няма да участвам в предизборната надпревара, която е на прага ни, но съм наясно колко важни и отговорни решения стоят пред мен през оставащите три години от мандата ми като кмет“, каза градоначалникът на Стрелча Стойно Чачов в официалното си изказване по време на Втората сесия на Втория конгрес на политическа партия АБВ, който се проведе в неделя в зала 1 на НДК в София, съобщиха от страницата му във фейсбук.

16114272_1792246921036243_7163406830923580077_n

В Стрелча започнаха да се случват неща, каквито стрелчани заслужават. Искам и в страната ни да започнат да се случват нещата, които българите заслужават. Страната ни е изправена пред различна, непозната политическа ситуация, а политическият популизъм у нас замести всички по-простички ценности като почтеност, добрата, съчувствие и подкрепа, на които все още се крепи животът в малките български селища като Стрелча“ , заяви още от трибуната Чачов.