Начало Общество Стотици помагат на Гери, но парите все още не са достатъчни

Стотици помагат на Гери, но парите все още не са достатъчни

55
0
СПОДЕЛИ

Всички вярват в Гери и в чудото, което я очаква тази Коледа.

geri

 

Историята на Гери вече познават всички. Детството й спира миналата Коледа, когато тя е едва на 4 години. Тази година тя си иска детството обратно и като всяко малко момиче чака коледния си подарък. Болестта на Гери е принудила и майка й да вярва в чудеса. Затова тази Коледа тя също е написала писмо до стареца.

А докато Гери чака състоянието й се влошава и болките стават все по-чести и мъчителни.

Докато детето чака, Фонда за лечение на деца вече получи оферта от клиниката в Кьолн. Там само първата част от лечението може да стигне до 250 хиляди евро. Решението за случая на Гери най-вероятно ще е факт до дни. Но това е едва е само началото. Защото първата част на лечението надали ще е достатъчна.

За втората част на лечението на детето майката ще трябва да плати сама – непосилната сума от 350 000 евро. За две седмици хиляди хора подадоха ръка на малката Гери и дариха пари. До момента събраните пари са 450 хиляди лева. Но 250 000 лева още недостигат.

Подкрепата за Гери идва от коледни базари, кутии, поставени на различни места в страната и дори от Стилян Петров и фондацията му.

В Панагюрище благотворителен базар се провежда всеки ден от 10.00 до 18.00 часа и всяка събота от 10.00 до 14.00 часа в офиса на Дима Попова на  ул. Георги Бенковски №24.

Който иска да помогне с дарени вещи за базара, може да се свърже с Дима Попова на тел. 0897019112.

Кутия за събиране на дарения за Гери в Панагюрище можете да намерите в магазин Texas на улица “Райна Княгиня” 3 (срещу заложната къща). Всеки желаещ може да дари средства в кутията в магазина, който работи всеки ден от 7:00 до 23:00 часа.

Ако искате да помогнете на Гери:

Дарителскa сметкa в лева:

IBAN: BG59STSA93000024022242
BIC: STSABGSF 
Tитуляр: Камелия Георгиева Младенова (майка на Гери)

Мейлът към PayPal сметката e: mladenovakameliya@gmail.com

След решението на фонда дали да помогне, семейството ще има право да разкрие и DMS номер.