Начало Общество Студио за психотерапия „Вътрешната стая“ обявява безплатни индивидуални срещи с педагогически съветници

Студио за психотерапия „Вътрешната стая“ обявява безплатни индивидуални срещи с педагогически съветници

СПОДЕЛИ

Студио за психологическо консултиране и психотерапия „Вътрешната стая“ обявява БЕЗПЛАТНИ ИНДИВИДУАЛНИ КОНСУЛТАТИВНИ СРЕЩИ с педагогически съветници от училищата на територията на община Панагюрище – всеки четвъртък от 17 до 20 ч. в офиса на студиото в зала „Арена-Асарел“.

Срещите ще имат за цел да подпомагат училищния съветник при работата му с ученици с изявена поведенческа или друга психологическа проблематика – като агресия, ниска самооценка, страхове, опозиционни поведения, затруднения в социалната адаптация и адаптацията в училище и др.

Същите ще третират и значими проблеми на училищната среда като тормоза, междуличностно общуване в триадата учител-ученик/ученик-ученик/учител-учител, зависимости, кибер-безопасност, начини за справяне със стреса като основна причина за синдрома на burn-aut и осъществяване на пълноценно общуване на децата с родителите и обратно, както и други, с които съветникът се сблъсква в работата си.

На разположение на съветниците ще бъде екипът от психолози и психотерапевти на студиото, които са специалисти по детско-юношеска и възрастова психотерапия и могат да предоставят адекватна подкрепа по налична проблематика, съдействие при изготвянето на тренинги, беседи и уроци – както с мнение и препоръки, така и с налични инструменти за диагностика и корекция – на неефективни поведенчески модели, регулация на емоции, характерови акцентуации, конфликтни области, ограничени ресурси и други затруднения.

За справки и записвания:

0889867114 – Дарина Дечева, психолог, позитивен психотерапевт

0885228868 – Евгения Загорска, психолог позитивен психотерапевт