Начало Общество Студио за психотерапия „Вътрешната стая“ подновява дейността си на нов адрес и...

Студио за психотерапия „Вътрешната стая“ подновява дейността си на нов адрес и обновен състав

СПОДЕЛИ

img_9325Студио за психотерапия „Вътрешната стая“ съобщава на всички свои настоящи и бъдещи клиенти, че подновява своята дейност, считано от 03.10.2016 г.

Студиото се намира на нов адрес – Спортна зала „Арена Асарел“, етаж 2, офис 2 (входът е откъм паркинга).

Екипът от психолози и психотерапевти също е в обновен състав. Това са квалифицирани специалисти в областта на психологическото консултиране, позитивна психотерапия за възрастни, детско-юношеска психодинамична психотерапия, арт-терапия, лечение на емоционални травми,  фамилни констелации и фамилна терапия, както и в областта на бизнес-консултирането, провеждането на обучения, тренинги и консултации асесмънт-център.


Студиото работи с предварително записани часове и съставът му е следният:

Дарина Дечева – психолог, позитивен психотерапевт, GSM 0889 867 114

Евгения Загорска – психолог, позитивен психотерапевт, GSM 0885 228 868

12896461_1166739856683580_1740971865_o

   Дарина Павлова Дечева

Магистър по психология. Позитивен психотерапевт на свободна практика. Треньор по групово-динамичен тренинг и експерт асесмънт център. Специализация по позитивна психодинамична психотерапия за детето и неговите родители. Психологично консултиране и психотерапия на деца, юноши и семейства, възрастни, стари хора. Арт-терапия и игрова терапия при консултиране на осиновени деца и деца на разведени родители. Терапевтична практика при лечение на емоционални травми от отхвърляне и изоставяне на деца и възрастни, проблемни отношения с родители и авторитети, приятели и партньори, работа с интензивни емоции, затруднения в общуването и други поведенчески проблеми и модели. Сертифицирана за работа с ТАТ.

Член на Дружеството на психолозите в България (BGRP-1446-ISCO-2634-6001;6002), както и на Дружеството по позитивна психотерапия в България и WAPP (Световна асоциация по позитивна психотерапия).

evgeniya-zagorska

Евгения Нешова Загорска

Завършила психология и магистърска степен по социална психология. Сертификация за правоспособност по позитивна психотерапия от Висбаденската академия по психотерапия (WIAP). С над 15 години опит с консултирането и обучението на деца и възрастни. Психолог в Психолого-педагогически център – Панагюрище от създаването му през 2002 г. до закриването през 2016 г. От 2005 година е инструктор в множество курсове с различна продължителност и формат, за деца и възрастни, към Фондация “Outward Bound – Bulgaria”. От 2007 г. е психолог-консултант в Кабинет за социална превенция към Местна комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетни и непълнолетни – Панагюрище. Работила като психолог в МБАЛ „Събо Николов”, Център за обществена подкрепа “Зора” – гр. Панагюрище и обучител в СНЦ “Бизнес център” – Панагюрище. Треньор в корпоративни обучения, множество тренинги за деца,безработни лица, служители, учители и ръководители на учебни заведения.
Преминала много обучения, свързани с психологическата и психотерапевтичната работа с хора.
Автор на книжките „Tрафик на хора – превенция” и „Наркозависимостта – личен и обществен проблем”, издадени чрез МКБППМН – Панагюрище. Автор и съставител на „Превенция на агресивността сред учениците”. Съавтор на “Малък пътеводител за всеки родител”.
Регистрационен номер към Дружеството на психолозите в България: ISCO – 2634 – BGRP 0225