Начало Култура Тази вечер бившият кмет на Каварна Цонко Цонев ще разказва “Кметълски истории”...

Тази вечер бившият кмет на Каварна Цонко Цонев ще разказва “Кметълски истории” в Панагюрище

СПОДЕЛИ

Специални гости ще бъдат Радко Пърлев от “Rocka Rolla” и китаристът Михаил Паев

 

Кои са най-забавните събития, когато 10 години уреждаш концерти, посрещаш и щеш не щеш угаждаш на някои от най-префъцунените и наперени рок звезди?

Това звучи ли ви като тема, която е възможно да бъде побрана в едно книжле? Правилно – Цонко Цонев е готов с продължението на първата си творба “Кметълски истории”.

Бившият “Хеви кметъл” на Каварна, който вече е само общински съетник, издаде първата си книга миналата зима. По време на 12-те му години на градоначалническия пост по негова покана България посещават над 100 групи и музикални изпънители. “Катунът от Каварна” е втори том на неговата “Кметълски истории”.

Рокаджията тръгна на турне с книгата и след Пазарджик и Велинград идва в Панагюрище. Представянето ще бъде на 24 ноември от 20:00 часа в бар Extreme. Входът е свободен!

Разбира се, събитие, в което е намесено името на колоритния каварненски кмет, не може да премине без музика. И то не каква да е музика! Този път обичайната „жица“ ще даде предимство на акустичното звучене. Специални гости на събитието ще бъдат Радко Пърлев от “Rocka Rolla” и китаристът Михаил Паев от Пещера,които заедно ще представят полу – акустична версия на много познати БГ и световни рок хитове.

Купонът ще си заслужава! Заповядайте!