Начало Общество Купувайте качествени никотинови течности за електронните си цигари

Купувайте качествени никотинови течности за електронните си цигари

СПОДЕЛИ
restorant

Влизането в сила на забраната за тютюнопушене в заведенията доведе до своеобразен бум в продажбите на електронни цигари, като за част от пушачите те са начин за постепенно отказване на вредния навик, за други пък са временен заместиел на истинската цигара. Засиленото търсене на електронни цигари съвсем логично доведе до засилено предлагане. И както често ставаме свидетели у нас, заедно с качествените стоки,  се появиха и „ментета“, които са  с много по-ниска цена, но и много по-лошо качество. И това важи както за самите цигари, така и за необходимите атрибути към тях – батерия и никотинова течност.

Никотинова течност вече може да си купите дори от пазара, цената й там е 2 лева, а при мен е няколко пъти по-скъпа, но аз работя с големите доставчици и притежавам лиценз, при мен всяко нещо се продава с фактура и има гаранция.“ – разказва Симеон Мирчев, в чийто магазин за техника и електронни цигари  на улица „Делчо Уливеров“  можете да откриете никотинови течности и батерии на различни марки. Симеон поддържа и електронен магазин.Всички продукти, които предлагаме са с гарантиран произход и са доставени директно от вносителя на съотвения продукт за България. Получавате това за което си плащате.И най-важното – не излагате здравето си на риск, защото както виждате – при мен цената на шишенце никотинова течност, което е със съответния сертификат, е 8-9 лева. Тези, които се продават в някои магазини или на пазара за по 2 лева…не ми се мисли какво слагат в тях.“  – коментира Симеон и добавя „Производителите на никотинови течности, които уважават себе си и държат на клиентите и реномето си, не добавят спирт, алкохол и други подобни съставки, в своите продукти. Тези, които отдавна пушат електронни цигари, вероятно са  достатъчно осведомени и знаят  кои са производителите на качествени никотинови течности, ако пък не , нека потърсят информация в интернет – със сигурност ще открият  това, което ги  интересува. В никакъв случай не се доверявайте на съмнителни производители, които се опитват да Ви пробутат някакъв боклук, с който ще съсипете здравето си. Бъдете крайно внимателни при избора си на никотинова течност – не избирайте непременно най-евтината, тъй като тя вероятно ще е менте.“

2 КОМЕНТАРА

  1. Подкрепям Димитър. Медиите се нахвърлиха на електронните цигари, за да спасят тютюневата индустрия. Без никакви доказателства, заклеймиха електронните цигари. Вече ще стане половин година, откакто пуша такава и организма ми я приема много добре. Разбира се, купувам си само качествени течности от лицензирани магазини. Цената на истинската течност не е по-малко от 7 лв. Аз пуша марка Degang, а в началото започнах на Inteligence, която е доста скъпа.
    0    0