Начало Общество Тенис турнир за аматьори “Court Inn Tennis Challenge” стартира в началото на...

Тенис турнир за аматьори “Court Inn Tennis Challenge” стартира в началото на септември

СПОДЕЛИ

От 8 до 10 септември 2017 г., на тенис корта в ж.к. „Оптикоелектрон“ I, ще се проведе тенис турнир за аматьори и любители “Court Inn Tennis Challenge 2017”.

За първа година новото бижу на град Панагюрище – хотел „Court Inn“ дава името си за провеждане на състезанието, като унаследява досегашният организатор „Оптикоелектрон Груп“ АД и официално през следващите години той ще бъде основният двигател за провеждане на тенис предизвикателството.

Предвиденият награден фонд на “Court Inn Tennis Challenge 2017” е както следва:

1-во място – парична награда от 200 лв. и плакет на шампион за 2017 г.

2-ро място – парична награда от 150 лв.  и плакет за финалист

Две 3-ти места – по 100 лв. и плакет за полуфиналист

Организаторът ще раздаде и награди за всеки, който се регистрира и вземе участие в турнира, без значение от неговото класиране – спортни тениски, чорапи, тенис аксесоари и др. 

Няма такса за регистрация, като единственото условие е кандидатите да са на 15 год. или над 15 год. и да се забавляват на корта.

От ръководството на хотел “Court Inn” предвиждат да изградят седящи места по време на турнира за зрителите и бърз, и лесен достъп до лоби – бара на хотела по време на надпреварата.

Всеки, който иска да се регистрира може да го направи на интернет страницата на турнира http://courtinn.bg/tennis/ или директно на телефонен номер 0882 78 11 71 – г-н Кристин Кроснаров.

Турнира се осъществява с подкрепата на Община Панагюрище, а спонсори са Оптикоелектрон Груп АД, Завод за Оптика АД и нов спонсор в лицето на BestBookingPrice.com – уеб платформа за резервация на хотели в цял свят.

Медиен партньор ще бъдем и ние, като ще отразяваме най-интересното за вас, както го правимпрез последните години.

Повече информация за регламент, записване и новини може да намерите на страницата на “Court Inn Tennis challenge 2017” – www.courtinn.bg/tennis