Начало Общество Tениските на t-shirt21 – оригиналният и бюджетен подарък за празниците!

Tениските на t-shirt21 – оригиналният и бюджетен подарък за празниците!

СПОДЕЛИ

Качествени тениски на страхотни коледни цени и подарък за своите клиенти предлагат от фирмата

Коледа чука на вратата и е време за подаръци! Ако вече имате дълъг списък с хора, които искате да зарадвате, но идеите ви за подаръци съвсем не са толкова много, ние ще ви подскажем с една дума – тениски!

Да подариш на любим човек , близък приятел, роднина или колега … тениска с щампа е страхотна идея. С подходящ надпис, лого или картинка, подаръкът ти ще донесе много настроение и със сигурност ще бъде запомнен. А може би ще се превърне в любима дреха.

Отлично качество на изключително приятна за портфейла ви цена – това са тениските на www.t-shirt21.com. Произведени от чист памук, от немската фирма Стедман, а фолиото за щампите им е най-издръжливото на пазара! В сайта ще откриете дамски, мъжки, детски, семейни тениски, комплекти за двойки и, разбира се – коледни тениски.

А ако искате подаръкът ви да бъде наистина оригинален и уникален, в сайта на t-shirt21.com ви очаква нещо специално! Ръчно рисувани тениски с различни мотиви, като за целта се използват специални текстилни бои.

Фирмата има и един страхотен подарък за вас! С код Т21 ще получите отстъпка 10% за всяка поръчка до края на месец декември. Кодът трябва да въведете в полето  КУПОН / ВАУЧЕР / НАГРАДА , ( показва се надписът „Въведете кода тук”). Кодът е с латинска главна буква Т и важи при поръчка от сайта www.t-shirt21.com за всички продукти.

 

За повече информация можете да пишете на: office@t-shirt21.com , да изпратите съобщение със запитване във фейсбук страницата https://www.facebook.com/t21shirt или да се обадите на 0892405657

 

Направете Коледата си незабравима с тениските на t-shirt21!