Начало Препоръчани ТК „ПАНАГЮРИЩЕ“ НА КРАЧКА ОТ ВИЦЕШАМПИОНСКАТА ТИТЛА ЗА МОМЧЕТА ДО 15 ГОДИНИ.

ТК „ПАНАГЮРИЩЕ“ НА КРАЧКА ОТ ВИЦЕШАМПИОНСКАТА ТИТЛА ЗА МОМЧЕТА ДО 15 ГОДИНИ.

СПОДЕЛИ

От 14 до 17 март в гр. Варна се проведе финалът на Държавното отборно и индивидуално първенство до 15 г. за момчета и момичета. Състезателите на ТК „Панагюрище“ в състав: Йордан Генов,Димитър Димитров,Кръстьо Иванов и Илия Зубев изиграха прекрасно състезание. След две победи над „Дунав“- Русе с 3:2, „Тетрон“- Плевен също с 3:2 и загуба от шампиона „Комфорт“ – Варна с 0:3, се стигна до полуфинал със силния отбор на ЦСКА -София. Прогнозите бяха за сериозна битка, тя се получи и бе особено драматична с качествена игра, привлякла вниманието на всички. За съжаление победител стана отборът на ЦСКА, като в петия контрагейм Йордан Генов загуби с 3:2, като водеше с 6:1 и завършиха с 18:16 за играча от ЦСКА. Мястото в четворката за други би било голям успех, но за амбициите на ТК „Панагюрище“ не е удоволетворение.

При момичетата класирането за финала е успех, но при двата пола клубът е с огромен потенциал, имайки предвид разликата в годините с другите.

 В личното първенство и двойките записахме доста победи, като най-близко до медалите бе Димитър Димитров, отлично играл в отборното първенство , а в личното загуби малко преди битката за медали  с 3:2 от Стефан Бончев, живеещ и трениращ в Ирландия.

   На състезателя Димитър Димитров, по покана на Европейската федерация, предстои  трнировъчен лагер в Чехия, от 24 до 31 март. Да му пожелаем успех!