Начало Общество Тодор и Магдалена Ганджови: Градът е прекрасен за млади семейства с деца

Тодор и Магдалена Ганджови: Градът е прекрасен за млади семейства с деца

СПОДЕЛИ

Toй е инженер и работи в „Асарел – Медет“, тя е фармацевт в болничната аптека на  МБАЛ “Уни Хоспитал”. Те са семейство Тодор и Магдалена Гаджови. Решават да свържат съдбите си на неслучайна дата – 18 август, когато се празнува Денят на миньора. 

И при Тодор, и при Маги изборът на професия не е случаен. Тя от дете е искала да работи в аптека, а Тодор решава, че мащабните хидротехнически съоръжения са това, с което иска да се занимава, още през първата година като студент.

Двамата са запалени планинари, а от няколко години водят със себе си и малкия Ивайло. Той идва на белия свят през 2019 г. и в туристическата си книжка вече има преходи до връх Братия и Райското пръскало.

“Панагюрище е прекрасно място за семейства с деца като нас. Още при първото ми идване в града ми направи впечатление, че има много млади хора”, спомня си Маги. Не след дълго си купуват и собствена къща. “Тук се чувстваме у дома. Едно от нещата, които харесваме на Панагюрище, е, че и тук се уважават и спазват традициите. Това много ни впечатли. Не пропускаме историческа възстановка”, не крият сем. Ганджови.

Какво още споделят те, можете да прочетете в публикацията на 24chasa.bg