Начало Бизнес Топ работодател в търговията на дребно търси нови попълнения за екипа си...

Топ работодател в търговията на дребно търси нови попълнения за екипа си в Панагюрище 

СПОДЕЛИ

Стартовата заплата за пълен работен ден включва 1250 лв. бруто и 200 лв. ваучери за храна

 

Екипът на Лидл България продължава да расте и компанията търси касиер-продавачи за магазините си в няколко града, сред които и Панагюрище. 

Сред най-големите плюсове за служителите на Lidl е, че имат пълна яснота и прозрачност за заплатата и как ще нарасне тя през първите години, което създава сигурност и предвидимост за плановете им. Стартовото възнаграждение за позицията в града е в размер на 1250 лв. бруто и то гарантирано нараства на 1350 лв. през втората година, 1450 лв. през третата и  1550 лв. след третата година. Всяка допълнително изработена минута над фиксираното време се отчита и също се заплаща. В богатия пакет от придобивки, които всеки служител получава към основната си заплата, са 200 лв. ваучери за храна на месец, допълнително здравно застраховане, допълнителен ден отпуск за рожден ден, карта Multisport, подарък и бонус за раждане на дете. Хората, които живеят на по-далечно разстояние, получават допълнително 12 лв. бруто на ден. 

Като работодател Lidl предоставя отлични възможности за обучение и развитие за своите над 4000 служители, като всеки новоназначен има план за въвеждащо обучение и ментор, които го подготвят за работата му. Резултатите от целенасочените действия в тази насока са красноречиви – над 70% от мениджърите на магазини са израснали до тази позиция вътре в компанията. 

Само преди месец Лидл България бе отличена като работодател №1 в сектора за търговия на дребно и в ТОП 3 на най-добрите работодатели в страната от международната организация Top Employers Institute. Престижният сертификат Top Employer е още едно признание, че компанията е коректен и стабилен работодател, който прилага най-добрите политики в областта на човешките ресурси. Това се потвърждава и от служителите ѝ – над 90% от тях споделят, че са склонни да препоръчат Lidl като работодател на свои близки и познати. 

Всеки, който има интерес към свободните позиции на веригата, може да намери повече информация на кариерната страница на Лидл България https://jobs.lidl.bg/ или да се обади на тел.: 0876 213 643.