Начало Общество Трагедия – откриха мъртва 43- годишна служителка в тотопункт

Трагедия – откриха мъртва 43- годишна служителка в тотопункт

36
0
СПОДЕЛИ

По първоначална информация няма данни за насилствена смърт

toto2Служителка в тотопункта на улица „Райна Княгиня“ Л.К. е била открита мъртва днес следобед. Новината бе потвърдена за ПИА от началника на РУП-Панагюрище Петко Шотлеков.

Днес следобед тотопунктът не отворил в 15:00 часа, както е регламентирано в работното му време. Клиенти забелязали, че вътре има някой, но е заключено. Същевременно близки, както и колежки на жената часове наред са я търсили по телефона, но не са успели да се свържат с нея. Подаден е сигнал в полицията и вратата на пункта е била разбита. Вътре е открито безжизненото тяло на 43 годишната жена. На мястото е екип на РУП. По първоначални данни няма следи от насилствена смърт, но предстои тепърва да бъдат изяснени обстоятелствата около трагедията. Полицията вече има версия, но в интерес на нормалното протичане на разследването, повече информация ще бъде предоставена след като бъде направена съответната експертиза.

Л.К. е майка на две деца – дъщеря и син. Нейни познати бяха в шок от случилото се. „Не може да е истина! Тя беше толкова енергичен и лъчезарен човек! Толкова си обичаше дечицата и се гордееше с тях… Просто нямам думи. „ – през сълзи сподели съседка на жената.

Екипът на ПИА изказва съболезнования на близките на починалата.

toto1

toto