Начало Бизнес Трендафил Величков се срещна с регионалния представител на Агенцията за насърчаване на...

Трендафил Величков се срещна с регионалния представител на Агенцията за насърчаване на малките и средните предприятия Веселина Велчева

СПОДЕЛИ

trendafil-velichkov

Кратка работна среща проведоха областният управител Трендафил Величков и регионалният представител на Изпълнителната агенция за насърчаване на малките и средни предприятия Веселина Велчева.

„Работим активно за насърчаване на икономическата активност в региона”, каза Величков по време на срещата и декларира готовност да отправи покана към местния бизнес и неправителствените организации за участие във форумите, конференциите и изложенията, които ще се организират от Агенцията до края на годината.

Първото събитие ще се проведе през май в град Пазарджик, ще бъдат представени дейностите на ИАНМП в подкрепа на намирането на външни пазари и партньори за българския бизнес, като и възможностите за кандидатстване по Национален иновационен фонд.

Регионалният представител на ИАНМП ще участва и в следващото заседание на Областния съвет за развитие, което ще се проведе през юни в град Панагюрище.